Vårterminens sista konsert. Älskat band på Bristolscenen! Tiden snurrar iväg med oss och den verkar att ha bråttom. Tittar vi i backspegeln ser vi ett fantastiskt fint program som passerat och då inkluderas kvällens konsert den 27 april. Programskaparna Mats Farell och Per Norlén lyckas alltid så bra! Bugar och tackar! Och tittar du på höstens program som finns på denna sidas meny till vänster så ser det fortsatt mycket lovande och spännande ut!

Arne Farells Swingsexa med gästande sångerskan Anita Söderberg underhöll oss och fick mycket uppskattande och livliga applåder. Det blev orkestralt med goa svängiga bekantingar i bästa stil och med skönaste solon bandet runt. Anita bjöd en räcka läckra låtar, bla ur The American Songbook, med säker, vältextad och vacker röst; ibland med hela bandet, ibland tillsammans med Nicke Wörmanns sköna gitarr och kompet.

Välkänd besättning: Arne Farell, vibrafon och bandleader, Lasse Eriksson, klarinett,  Nicke Wöhrmann, gitarr, Pelle Larsson, piano, Bo Söderberg, trummor och Hasse Larsson, kontrabas och "scattare".

Av Anitas låtar tyckte jag nog mest om Love For Sale, But Not For Me och Our Love Is Here To Stay. Skönsång! Och sistnämnda valdes för videoklipp.

I det följande finns två videoklipp från konserten. På det första sjunger sålunda Anita Söderberg Our Love Is Here To Stay, ca 90 sek lång. På den andra hör vi Arnes Swingsexa i ett videoklipp från After You Have Gone, ca 80 sek

En kortstory om Arne Farell med rubriken Arne - förförd av swingen presenteras i anslutning till referatet från konserten den 17 december 2015. Se menyn till vänster för referatet! 

- Sieur Athos - maj 2017 -

Arne Farell, vibrafon, bandleader.
Arne Farell, vibrafon, bandleader.
Anita Söderberg, sångerska, gäst.
Anita Söderberg, sångerska, gäst.
Mats Farell, klubbordföranden, och sångerskan Anita Söderberg.
Mats Farell, klubbordföranden, och sångerskan Anita Söderberg.
Lasse Eriksson, klarinett
Lasse Eriksson, klarinett

Upprättad av Arne Farell